SaLaM pErKeNaLaN

Salam perkenalan kepada sume yg kenal ngn ak or yg x knal ngn ak…mulai skang, 26.11.2008, 1.54 a.m, ak dh memasuki era dunia bru,hihihiiihi….SUSPEN X????

Sebenarnye ak br je start berblog ni…mulai cti sem ni x tw la nk wtpe kt umh kn…so terfikirlah idea yg x seberapa idea ni,hahahaha,pe ak ckp ni….bedal je lah,ni kn blog ak…ideanye ialh utk wt blog…so,ni post pertama ak…

ak x tw nk tlis pe ni sbnrnye,tp ak try je la tulis…hihihihi….time ak tulis ni ak tgh menunggu time nk tgk bola champions league, VILLAREAL vs M.U…hrp2 la m.u mnang,huhuhuhu…sori lari dr tajuk lak,hahahaha…

k la,lain x ak smbng ag…hrp2 sp yg bc blog ak ni akn leh mbrikn sokongan or dorongan pape je la…ak ni br blaja2 je ni…ak mntk maf kalo blog ak ni x semeriah blog sham,rumate ak 2 n lain2…huhuhuhu…

jmpe ag di post yg akn dtg…

5 Responses to “SaLaM pErKeNaLaN”

  1. hellamak!!dh ade blog siot…
    bgs2…pasni leh ajr aku lak wat blog…hahah
    tp apsl byk sgt haha huhu hihi kt post ko..huahuauha

  2. a,ah la br ak prasan,hahahaha…
    bese la 2,ak kn mmng ske tlis cm 2…

  3. huhu gantang ada blogggg….dsattttt

  4. amboi..ada unsur2 promote blog aku gk ke? k2..thanks to gantang..welkam tu our club! yiha~

  5. sme2 sham…
    mstila kne promote dl,nnti psni snang la ak nk mntk tlng pape,hihihi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: