Selangor 3-1 Perak

selangorAk br je lek dr menonton bola kt Stadium Shah Alam…tgk SELANGOR lwn PERAK…keputusannya sume dh tw kn,2 ha ak tlis kt tajuk…td ak g ngn Sham,Epi n Haziq…n ak tw Din pn g gk…np ak ckp cm 2???sbb otw nk lek td,ak nmpk kete die lalu kt highway…tp die x prasan kot…berbalik pd game td…SELANGOR main memuaskan ati ak…walaupn penyokong PERAK iaitu ayah ak sndri kutuk game SELANGOR,tp ak ttp tgk SELANGOR main bagus…bese la kn dh kalah,mcm2 la kutuk…x pe la,cm 2 la br penyokong fanatik…sbnrnye PERAK pn main bgs gk tp pd sprh masa pertama je la…separuh masa ke-2 ak tgk SELANGOR yg bnyk penguasaan bolanya…pe2pn,ak hormat ngn team PERAK sbb team PERAK ayah ak minat…huhuhu…game selepas ini menentang N.9 lak…ak hrp SELANGOR dpt teruskan rentak kemenangan ni…GO GO SELANGOR…

3 Responses to “Selangor 3-1 Perak”

  1. haha. apsal tak kasik bunyik tin tin. boleh kita lepak minum sama-sama. btw. good game.. cume gol sume yang tak cantik. yang cantik2 sume kene palang or tiang je.

    tapi gol Safee yang cuit tu cun gile la. macam tekan petak + L1 la.. hehe.

  2. x smpat nk bunyi hon…ktrng naik moto n time ko lalu 2,ko laju je,x smpt ktrng nk kejar,hihihi…
    tp kn ayah ak ckp gol safee 2 offside…offside ke???nnthla,ak x prasan sgt…

  3. bg ak selangor mng tu secara kebetulan jek.. sprti mne berlaku kpd kedah.. kepada azrai khor yg bangang tlg buang helmi.. ak mmg fuck kt die.. shit.. damn..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: