Selangor Tewas La Plak

Adoyai,kalah ar plak…perlawanan yg ke-4 ditmpt lawan merupakan kekalahan pertama SELANGOR pd kempen Liga Super 2009…SELANGOR kalah kpd JOHOR FC dgn jaringan 1-2…mmng sedih la skit ble dpt tw SELANGOR kalah…tp ak x melatah,ak relax je sbb ak yakin SELANGOR pasti akn bangkit dr badi di stadium tersebut…badi yg ak mksdkn adlh beraksi di gelanggang JOHOR FC iaitu Stadium JCorp…season lps pn SELANGOR kalah gk main kt Stadium 2…ayuh Red Giant,teruskan usaha yg berterusan agar dpt mencapai kejayaan pd perlawanan akan dtg…GO GO SELANGOR…

5 Responses to “Selangor Tewas La Plak”

  1. kitorg xckp pon ko xcpt melatah? hehhe..ayuh gantang..jgn nangis..hehe

  2. ak da kate, selangor xleh men jauh punye.. hangat2 taik babi jek.. setakat jaguh kg cm selangor, ak x terkejut la ble dorg kalah..

  3. eleh,x heran la we…br kalah sekali je beb…drpd kedah,ag ar truk,kne bantai je,dh la x prnh mnang ag,hahaha…

  4. akar..releks arr….
    selamgor memang mcm tu…
    kedah arap impot jer…
    takde impot ke tua lar tak
    penah pegang piala..kah..kah..

  5. tul 2…
    ak sokong 200%,haha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: