Geng:Pengembaraan Bermula

wd_geng_meluncur

Arni,dh 5 ari filem ni ditayangkan di wayang seluruh negara…ak sndri pn dh tgk dh filem ni…ari pertama ak dh tgk kt Alamanda ngn Sham n Epi…ak bkn nk bgtw cmne ak g tgk,naik pe,kl bp???bkn 2 yg ak nk cte ngn krng…tp ak nk cte psl serba sedikit pengalaman yg ak rse time tgk cte 2…

k la,ak mle cte…filem ni bg ak adalah terbaik la…bg ak semunye perfect…x de kantoi pe pn…dh 5 ari filem ni ditayangkan sume tayangannye full..smpai nk tgk arni,kne bli tiket dr smlm…dashat tul penangan cte ni…ak bangga cz filem Malaysia dpt sambutan yg menggalakkan…ak terharu apbila slps abes tontonan filem tersebut,1 panggung bertepuk tangan tanda berpuas hati dgn filem tersebut…n ak rse cm x rgi je ble tgk filem ni bnyk kali…

so,sp yg x tgk ag,g la tgk beb…tiket x mhl sgt pn…ok la,mampu la utk sume org g tgk…ak cnfrm x rginye krng tgk…betul betul betul…

5 Responses to “Geng:Pengembaraan Bermula”

  1. wheeee~ terima kasih sebab menyukai movie nih. kalau u suka, i pon suka. kami sangat berbangga ramai yang menyukainya.

    Let’s spread the GENG love~

    -AddamBlack dari LCP-

  2. deskhaidir Says:

    wah!!! best nyer kalu dpt tgk gak…
    hehe
    ^_^

  3. tgk la,rgi kalo x tgk…huhuu

  4. hanim delaila Says:

    saya mcm nak tgk lg skali kt panggung..
    tp, poket bocor..huhu..
    tbe2 bertambah bangga jd rakyat malaysia sebab movie ni telah berjaya ditayangkan..
    all the best buat production upin&ipin..

    p/s:moga2 ble eksport ke luar negara…

  5. betul betul betul,hihihi…
    mmng bangga ble tgk cite ni…
    ak dh tgk 2 kali dh…
    huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: