Rahmat Hujan,Selangor Mencapai Kemenangan

vskelantan

Sebenarnya game td x ujan pn,hihihi…tp ak ckp rahmat ujan sbb time ak,sham n epi otw nk g stadium td,ujan turun dgn lbtnye…huhuhu,ktrng terpaksa redah gk demi nk tgk game ni…akhirnya smpai di stadium juga,tapi msk je kt pintu 8, selangor dh mendahului 1-0…x pe la,harap2 de gol ag…

game td bg ak adalah aksi terbaik yang ditunjukkan oleh player SELANGOR…drng sume main dgn bersungguh-sungguh…walaupn SELANGOR bermain 10 org selepas min ke-36 apabila Khairul Anuar Baharom kne kad merah,SELANGOR still de wt serangan n x kelam kabut pn…reff spatutnye x leh bg kad merah 2,sbb Khairul x siku pn player kelantan 2,die just eksyen je,x kne pn…bodoh nye reff n player kelantan 2 plak wt2 skit lak,cm haram…

mle 2nd half,kelantan bnyk melakukan serangan tp x de jaringan pn yg berjaya dihasilkan malah SELANGOR pula berjaya mendapat gol ke-2 menerusi sepakan percuma D.Surendran…gile cantik die nye free kick…Halim Napi tgk je bola 2 msk ke gawang,hahaha…pdn mke ko…sblum ni D.Surendran sekadar duduk di bangku simpanan sahaja,tp mlm ni die diberi kepercayaan mengganti tempat Razman Roslan n bermain 90 min…tahniah D.Surendran sbb memberikan aksi yang menarik dlm game td…

mcm2 insiden panas yg berlaku d stadium td,de pergaduhan melibatkan ke-2 2 penyokong…reff yg mcm bodoh je wt keputusan n pling puas ati ak,ble Halim Napi dpt kad merah…leh plak,die baling bola tepat kt ats kepala player SELANGOR…cibai tul,amek ko,kad merah reff bg…die ni mmng terkenal dgn sikap panas barannye…mmng ptt la pn dpt kad merah…

hahaha,dh 2-0…ingtkn 2-0 je la mnang,tp 3 rupenya…last2 min,SELANGOR dpt 1 gol ag…gol tersebut dijaringkan oleh Prem,player muda…akhirnya SELANGOR mnang 3-0…Kelantan terkulai layu di bumi Shah Alam,hahaha…game td mmng best,game ni br lah nmpk sume player bersungguh-sungguh nk dptkan gol,bkn mcm game2 sblm ni…penyokong yg hadir pn ramai gk,40,000 kesemuanya,alhamdulillah…diharapkan game akn dtg,player SELANGOR dpt menampilkan aksi yg sebegini rupa…chaiyok2 RED GIANT…

6 Responses to “Rahmat Hujan,Selangor Mencapai Kemenangan”

  1. yeahh!!
    ak org pertama yg komen
    hahaha

  2. ape yg ak bce tentang mutu pengadilan pengadil malaysia ni kt surat khabar atas talian(online) bru2 ni rupenye btol..
    game td pengadil mmg cm haram..x pro lgsg
    tp ape2 pon red giant mmg MANTOOPP

  3. gantang Says:

    pttlah reff MALAYSIA x dpt jd reff utk game international…
    bodoh nye reff…

  4. aku belum siap lagi posting. cis. terlalu letih sebab semalam tak boleh tdo..gembira!

  5. gantang Says:

    gembira yg amat sgt sbb arni m.u pn mnang gk,huhu

  6. aku gembira karna si penulis taruk nama aku buat sekian kalinya..haha..bravo gantang~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: