Topup RM10 Untuk 1 Bulan Penggunaannya

Orang kata pkai line lg save dr prepaid..tp korang msti trperanjat dengan ape yg bakal aku citerkan ni..
top-pup RM 10 tp blh tahan sampai 3 minggu tak kira la kalau korang brgayut brape lama sekalipun,hantar brapa juta sms sekalipun..


Mungkin rezeki aku aritu,pg la jmpa makcik bau-bau bacang ngn aku, dia ajar camne nak crossing account,
coz dia keje kt bahagian System Development Telekom.
kekadang aku tolong gak member terdekat topup, tapi amik untung siket la..

Ok, secara simplenya aku terangkan kat korang, tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 nombor, sebab system akan auto detect & batalkan no korang..

Timing nya, korang blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb ke atas dlm kul 3am keatas. coz dalam tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kena try&error.. Teruskan Tips!

1) beli topup RM 10… gesek & ready.
2) korg type < ** REC 10 > , then send to 09901

3) tgu reply, kat skrin akan kuar satu serial number 6 digit, korang salin tau. Teruskan Tips
4) pastu korg type < ** REC 10> <123456> msuk kan 6 digit tadi, send 09902
5) pastu diorang akn reply “insert ur topup num”, so korg type 14 digit topup number yg korang beli cntohnya;
<01234567891023> send to 09903
6) tak lama pastu diorang akan reply;
7} Thank you for messaging Us sambil diusul dengan message tersebut :
“Ops Sorry , the currently service is not a service yet a type of number though? msuk toilet pun kene bayar 20sen, ni kau nak topup 10 hengget nk pkai seumur idup plak!! banyak cantik muka kau”

hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akn reply mcm tu.. kecik ati aku..

kadang-kadang diorang reply lebih ‘kesat’ dari di atas dlm pelbagai bahasa, blh menitik air mata beb..

P/S : huauauauahauhauha!

One Response to “Topup RM10 Untuk 1 Bulan Penggunaannya”

  1. z.e.k.e™ Says:

    mcm haram..

    ~WAKENABEB~
    hahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: